top of page

Femei Destoinice 

Femei Destoinice este UN CURS DE UCENICIZARE PENTRU FEMEILE care doresc o relaţie profundă cu Dumnezeu.

 

Aprofundează relaţia cu Hristos şi trăieşte viaţa din belşug pe care Dumnezeu o doreşte pentru TINE!

Programul de ucenicizare Femei destoinice oferă femeilor abilitatea de a fi partenere în călătoria lor spirituală şi în procesul de cunoaştere a lui Dumnezeu. Le mai oferă oportunitatea de a descoperi şi alte femei care caută speranţa, primind mântuirea şi luând o decizie de a merge pe calea lui Dumnezeu. Acestea se vor întoarce în mediul lor şi vor şti cum să fie o lumină pentru ceilalţi.

Viziunea şi Misiunea

Cursul FD (Femei Destoinice) este un program de ucenicizare de 9 luni de zile, care se bazează pe relaţii de dare de seamă între mentor şi ucenic. Este format din 34 de întâlniri, precum şi o ceremonie de absolvire.

La nivelul grupului, femeile vor avea ocazia de a creşte personal prin intermediul discutării temelor pentru acasă, prin citirea Bibliei şi trăirii personale cu Dumnezeu, rugându-se unele pentru altele, slujind împreună în biserică şi comunitate şi închinându-se împreună la întâlnirile bisericii.

Timpul, sacrificiul, dedicarea şi deschiderea faţă de călăuzirea Duhului Sfânt au ca rezultat formarea de ucenici ai lui Hristos. 

Contact -

Stefania Tarasut-Alexandrescu

0799 693 989

- mentor și coordonator de proiect - 

bottom of page