TU POŢI SCHIMBA VIEŢI, 
INVESTIND ÎN COPII!

Dacă vrei să investeşti şi tu în viaţa copiilor, acest site te poate ajuta. 

Scopul Kidz România este de a-L face cunoscut pe Dumnezeu copiilor din România.  Pentru mai multe informaţii, ne poţi contacta şi tu.

în curând

de curând

1. și 2. Tabăra Virtuală,

3. Lecții biblice video,

4. Absolvirea cursului de ucenicizare pentru femei, Femei Destoinice.

1

3

*ATENŢIE!!! ATENŢIE!!! Pentru luna ianuarie, Kidz România vă recomandă să faceți o recapitulare cu copiii la cele învățate până acum din lecțiile video oferite de noi, sau să reluați una-două lecții. Din 24 ianuarie, vom reveni cu lecții noi.

*Începând cu această toamnă, Kidz România realizează și Lecții Biblice Video. Acestea pot fi folosite de către învățătorii de școală biblică, la clase sau pe Zoom (pentru participanții la lecție), sau de către copiii de acasă (YouTube). Lecțiile sunt găsite în două variante: integral sau secționate (pentru a putea interacționa cu copiii printre secțiuni). Link-urile se găsesc  aici, la Lecții - Lecții Virtuale.

 

*La secțiunea LECȚII, am creat și o pagină cu materiale video, vezi Resurse Virtuale, care să ajute în această perioadă de pandemie și oricând la lecțiile biblice.

2

 

Puteţi consulta agenda noastră şi dacă ne aflăm în zona dvs. teritorială, vă invităm să luaţi parte la activităţile noastre. Dacă doriţi să venim în biserica / localitatea dvs., vă rugăm să ne contactaţi din timp pentru programare. Pentru a vedea detalii, faceţi click pe evenimentul respectiv.

Calendar

4

  • w-facebook

© 2014 by KRmedia