TU POŢI SCHIMBA VIEŢI, 
INVESTIND ÎN COPII!

Dacă vrei să investeşti şi tu în viaţa copiilor, acest site te poate ajuta. 

Scopul Kidz România este de a-L face cunoscut pe Dumnezeu copiilor din România.  Pentru mai multe informaţii, ne poţi contacta şi tu.

*Vești bune!! Olimpiada biblică JBQ se va desfășura și anul aceasta. Clic aici pentru mai multe informații.

*Acum poți găsi Lecțiile biblice video produse de Kidz România pe canalul de televiziune Alfa Omega TV, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10. 

*Începând din septembrie 2020, Kidz România realizează și Lecții Biblice Video. Acestea pot fi folosite de către învățătorii de școală biblică, la clase sau pe Zoom (pentru participanții la lecție), sau de către copiii de acasă (YouTube). Lecțiile sunt găsite în două variante: integral sau secționate (pentru a putea interacționa cu copiii printre secțiuni). Link-urile se găsesc  aici, la Lecții - Lecții Virtuale.

 

*La secțiunea LECȚII, am creat și o pagină cu materiale video, vezi Resurse Virtuale, care să ajute în această perioadă de pandemie și oricând la lecțiile biblice.

în curând

de curând

IMG_8193.jpg
IMG-9009_edited.jpg
96e9288e-5291-4c5e-86d7-5bb63a6b706e.jpg

1. și 2. Tabăra Virtuală,

3. Lecții biblice video,

4. Absolvirea cursului de ucenicizare pentru femei, Femei Destoinice.

1

3

2

IMG_8776.jpg
 

Puteţi consulta agenda noastră şi dacă ne aflăm în zona dvs. teritorială, vă invităm să luaţi parte la activităţile noastre. Dacă doriţi să venim în biserica / localitatea dvs., vă rugăm să ne contactaţi din timp pentru programare. Pentru a vedea detalii, faceţi click pe evenimentul respectiv.

Calendar

4