POZE OLIMPIADA BIBLICA JBQ SI FAZA FINALA:

 REZULTATELE ETAPE JBQ 2014:

                                           BISTRITA

                                           DAMBOVITA

                                            GALATI

                                            BUCURESTI

                                            CONSTANTA

 

 

ATENTIE!!!  Incepand cu acest an (Anul V) au fost facute schimbari  majore cu privire la structura organizatorica a Olimpiadei Biblice JBQ. Aceste schimbari nu vor afecta regulile de baza, ci astfel dorim sa venim in ajutorul copiilor si a antrenorilor. In curand aceste modificari le gasiti si in Regulamentul Oficial -JBQ 2014 listat mai jos. Recomandam citirea cu atentia a noului regulament.

REGULAMENT OFICIAL - JBQ 2014  (*ATENTIE!! Incepand cu data de 15 Noiembrie 2013, Regulamenul JBQ a suferit modificari)

Iata cateva dintre modificari:

         -Copii vor fi impartiti pe clase scolare, pentru o mai buna desfasurare a concursului la nivel national. Impartirea va fi facuta de catre antrenori, inainte de inceperea primei etape a fiecarui an. Repartitia va fi prestabilita in functie de clasele scolare astfel: 

               a)Clasele II-IV (GALBEN) - vor concura doar cu copii de nivel primar si vor avea un set de intrebari diferit de invatat fata de copii mai mari, cu mai putine intrebari de 30p. Pentru prima etapa ei vor DOAR invata setul de intrebari SEMESTRUL 1 - CLASELE II-IV listat mai jos.  Iar rundele de examinare vor contine mai putine intrebari de 20p si 30p decat la copii mai  mari. Exista si posibilitatea copiilor de clasa I de a se alatura acestei grupe, insa recomandam sa implicati copii doar de la clasa a II-a in sus.

               b)Clasele V-VIII (ROSU) -vor concura doar cu copii de nivel gimnazial si vor avea un set de intrebari diferit de invatat fata de copii  mai mici, folosind aceiasi structura ca si in anii anteriori.  Pentru prima etapa ei vor DOAR invata setul de intrebari ANUL- V- SEMESTRUL 1 -CLASELE V-VIII / ADOLESCENTI listat mai jos.

               c) Adolescentii (VERDE) - vor concura doar adolescentii din clasele VIII-X si vor avea acelasi set de intrebari ca si concurentii din clasele V-VIII.  Pentru prima etapa ei vor DOAR invata setul de intrebari  ANUL- V- SEMESTRUL 1 -CLASELE V-VIII / ADOLESCENTI listat mai jos.

         -Intrebarile au fost grupate pe teme. Se vor relua aceleasi intrebari din primii patru ani de olimpiada insa au fost impartite pe teme, ordinea si numerotarea intrebarilor fiind diferita, astfel concurentii vor avea o intelegere mai buna a materialului de studiu.

*SET INTREBARI ANUL- V- SEMESTRUL 1 -CLASELE II-IV 

*SET INTREBARI ANUL- V- SEMESTRUL 1 -CLASELE V-VIII / ADOLESCENTI

*ATENTIE!! Incepand cu data de 15 Noiembrie 2013, Seturile de intrebari pentru anul V au suferit mici modificari cu privire la numerotarea intrebarilor. Aceste modificari nu afecteaza continutul intrebarilor sau a raspunsurilor si nici valoarea punctajului.

_____________________________________________________________

*SET INTREBARI ANUL-V- SEMESTRUL 2 CLASELE II-IV

*SET INTREBARI ANUL-V- SEMESTRUL 2 CLASELE V-VIII / ADOLESCENȚI

 
Documentele de mai jos sunt in format PDF si contin toate datele si informatiile necesare pentru Olimpiada Biblica JBQ. Pentru a deschide documentele - click pe titlu. 

REGULAMENT OFICIAL - JBQ 2014 (*ATENTIE!! Incepand cu data de 15 Octombrie 2013, Regulamenul JBQ a suferit modificari)

Jocuri recapitulative 2014

Informatii generale si INTREBARI FREGVENTE despre JBQ

Planificarea Etapelor este postata la sectiunea AGENDA. (Verificati frecvent calendarul pentru posible modificari)

_________________________________________________________________________        

 

>_________________________________________________________________________
             

             

 
 

 

Footer

Contact KidzRomania Aici
Site Created by: Everlasting Graphix © 2009